Indsendt af: | Julie d. 11-03-2008 |
Antal personer: | 2 |
Tilberedningstid: | 45 minutter |
Fedtfattig: | Ja |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (18 har stemt) | | |
4 store gulerøder
4 pastinak
2 knuste hvidløg
Hakket persille
Olie
Skær gulerøder og pastinak i tern. Bland det i en skål sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld det så op i et ildfast fad og sæt det ind i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-45 minutter. Rodfrugterne skal ikke være splattede, de må gerne have lidt bid i sig.
Velbekomme.
tine d. 25-10-2008Det kan virkelig anbefales. smager overdrevet godt. hvis man ikke har persille kan det godt undværes. Det er rigtig godt at spise til kylling eller oksekød
maria d. 04-01-2009Kan abefales... Man kan også bruge skorsonerrødder til denne ret... Alle former for rodfrugter kan bruges, hvis de skæres i samme størrelse... Persillen kan let erstattes af en anden krydderurt...
Mikkel d. 07-05-2009Olien kan også sagtens undværes, så bliver det ikke så snasket. Virker også med glaskål, squash eller auberginer (så er det bare ikke kun bagte rodfrugter længere).
Helle d. 13-06-2010Det er en god idé at bruge olie for eller kan det godt brænde fast til fadet.
Kimmie d. 25-06-2010Smager endnu bedre med ekstra jomfru olie!
Camilla d. 03-12-2010Det smager også genialt med rødbeder i!
Thomas Bo d. 03-01-2011Smager nu også godt til fisk! Jeg køber frosne sild i føtex. Pakke med 5 til ca. 17 kr. Vender sild i mel + salt og steger på begge sider.
Anonym d. 01-05-2011ezqlzdiwhfobxjwkqsnwccjuzgrafy
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(