Bagte rodfrugter

Indsendt af:Julie d. 11-03-2008
Antal personer:2
Tilberedningstid:45 minutter
Fedtfattig:Ja
Vegetarisk:Ja
Kommentarer:Ls
Bedmmelse:
(18 har stemt)
 
4 store gulerder
4 pastinak
2 knuste hvidlg
Hakket persille
Olie
Skr gulerder og pastinak i tern. Bland det i en skl sammen med de vrige ingredienser.
Hld det s op i et ildfast fad og st det ind i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-45 minutter. Rodfrugterne skal ikke vre splattede, de m gerne have lidt bid i sig.

Velbekomme.
tine d. 25-10-2008
Det kan virkelig anbefales. smager overdrevet godt. hvis man ikke har persille kan det godt undvres. Det er rigtig godt at spise til kylling eller oksekd

maria d. 04-01-2009
Kan abefales... Man kan ogs bruge skorsonerrdder til denne ret... Alle former for rodfrugter kan bruges, hvis de skres i samme strrelse... Persillen kan let erstattes af en anden krydderurt...


Mikkel d. 07-05-2009
Olien kan ogs sagtens undvres, s bliver det ikke s snasket. Virker ogs med glaskl, squash eller auberginer (s er det bare ikke kun bagte rodfrugter lngere).

Helle d. 13-06-2010
Det er en god id at bruge olie for eller kan det godt brnde fast til fadet.

Kimmie d. 25-06-2010
Smager endnu bedre med ekstra jomfru olie!

Camilla d. 03-12-2010
Det smager ogs genialt med rdbeder i!

Thomas Bo d. 03-01-2011
Smager nu ogs godt til fisk! Jeg kber frosne sild i ftex. Pakke med 5 til ca. 17 kr. Vender sild i mel + salt og steger p begge sider.

Anonym d. 01-05-2011
ezqlzdiwhfobxjwkqsnwccjuzgrafy
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slet fra! :-(