Indsendt af: | Gert Brigsted d. 13-01-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 20 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Nej |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (9 har stemt) | | |
4 skiver toastbrød
Smør
ost
Skinke
Alufolie
Skinken kan evt. erstattes af 125 g hakket oksekød. I dette tilfælde skal der også bruges løg.
Smør alle toastskiverne. Tag et kvadratisk stykke alufolie, læg en toastskive på med smørret nedad, læg ost og skinke eller hakket oksekød og løg på, dernæst en skive toast til, med smørret opad, og luk alufolien rundt om toasten. Læg de to pakker på en kold pande, varm op under middel varme i ca. 15 minutter, vend derefter pakkerne og giv dem ca. 5 min. på den anden side. Det er lidt en sag med fingerspidsfornemmelse, hvornår toasten er blev gylden og sprød, uden at blive sort og branket. I nødstilfælde kan man åbne pakken og se efter.
mmmm d. 01-05-2009det er bare en super nem opskrift taaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!§
BK d. 17-08-2011Hvad er der nu i vejen med en alm toastmaskine?
emma d. 05-09-2011undgå smør
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(