Indsendt af: | Gert Brigsted d. 06-02-2006 |
Antal personer: | - |
Tilberedningstid: | 30 minutter |
Fedtfattig: | Nej |
Vegetarisk: | Ja |
Kommentarer: | Læs |
Bedømmelse: (21 har stemt) | | |
275 g hvedemel (ca. 5 dl)
½ liter mælk
2 æg
2 spsk sukker
1 knivspids salt
1½ tsk bagepulver
4 spsk smeltet smør
Pisk mel og mælk sammen med en elpisker. Pisk æg og resten af ingredienserne i. Bag pandekagerne et par minutter på hver side og spis dem med smør og ahornsirup.
Det er lettest at bage små pandekager på en lille pande. Men man kan naturligvis også bage dem som "klatter" på en almindelig pande, så bliver de bare ikke så fint runde i formen.
Ole Oldhoj d. 11-07-2007Herlig ting :P
Theodor d. 04-12-2007Er det smeltet smør?
kitt d. 21-06-2008der er altså kærnemælk i rigtige amerikanske pandekager det er jo bare så pandekager uden kardemomme.
Helene d. 03-11-2008Kitt - Kardemomme i pandekager? O.o Læg liiiige den opskrift ind o.O
emma d. 05-09-2011uhmmmmm
Vi beklager, men pga. misbrug af kommentar-systemet er kommentarer indtil videre slået fra! :-(